LA CUINA MODERNISTA

OBRERS, MENESTRALS, BURGESOS I INDIANS

Autor: FABREGA, JAUME

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

LA CUINA MODERNISTA

LA CUINA MODERNISTA

22,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
VIENA
Publicación:
01/11/2015
Colección:
MILFULLS
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

En aquest llibre, l'historiador Jaume Fàbrega ens explica què menjaven i què bevien en aquella època tant els menestrals i els obrers com els burgesos o els indians més adinerats, què es podia comprar a les botigues de quieviures, i quins menús oferien les fondes i els restaurants més luxosos del moment. I a la segona part del volum s'hi …

En aquest llibre, l'historiador Jaume Fàbrega ens explica què menjaven i què bevien en aquella època tant els menestrals i els obrers com els burgesos o els indians més adinerats, què es podia comprar a les botigues de quieviures, i quins menús oferien les fondes i els restaurants més luxosos del moment. I a la segona part del volum s'hi pot trobar una exhaustiva recopilació de les receptes pròpies de l'època, plats que constitueixen l'origen de la nostra memòria gustativa.
Leer más

Más libros de FABREGA, JAUME

Todos los libros de FABREGA, JAUME

Más información del libro

LA CUINA MODERNISTA

Editorial:
VIENA
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-8330-862-2
EAN:
9788483308622
Nº páginas:
232
Colección:
MILFULLS
Lengua:
CATALAN
Alto:
26 mm
Ancho:
16 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas
Jaume Fábrega (Pla de l'Estany, 1948) és professor de Gastronomia i Enologia de l'Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona, historiador, consultor gastronòmic i periodista. Ha estat qualificat de primer escriptor gastronòmic del mediterrani. Ha publicat més de seixanta llibres de cuina i assajos gastronòmics, i col·labora en diversos mitjans.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar